Paul Uphoff

We geven de pen door Hallo, Ik ben paul Uphoff, voor de meeste van u ben ik wel bekend en voor de overige zal ik even mijn doopsul lichten. Ik ben in 1957 24 mei geboren in Lent van waar wij verhuisden naar Ravenstein, Huisling, Wijchen, Mill, Landhorst, Wanroy. En waar wij nu zitten Mill Zwaluwstraat 10, waar ik met Annie onze drie kinderen Bjorn Anika en Niels een timmerbedrijf en een aannemersbedrijf run. Bij ons thuis hadden we negen jongens en een meisje dus toen wij in 1970 naar de Gagel kwamen zaten we gelijk op de goede plek in deze kindvriendelijke buurt van daar dat mijn vrouw een dochter van Marinus Selten ( berkhof) is. Mijn hobby’s zijn genieten, genieten en genieten in de vorm van een sigaar een drankje en een lekkere hap. Van deze gelegenheid maak ik nog even gebruik voor een beetje reclame, ,dus als u een nieuw huis wilt bouwen of verbouwen of een aparte keuken of stelling of nieuwe kozijnen trappen enz. wilt hebben, denk dan even aan ons. Tot ziens paul Uphoff We geven de pen door aan Jan Schamp