Kara Bongers

We geven de pen door.

Hallo,
Grappig om “de pen”te lezen, maar nu ik hem zelf heb valt het niet mee wat te vertellen,
Ik begin gewoon……
Ik ben Kara Bongers, 24 jaar en woon sinds augustus 2004 in de Reigerstraat samen met Edwin Vlaar, voor die tijd woonde ik bij mijn ouders in Zeeland, ik deed toen een combinatie van school en werken, nu werk ik bij Edwin op kantoor en het is dadelijk de bedoeling om thuis te blijven met ons kindje en dat te combineren met thuis werken.
Ik heb het hier erg goed naar m’n zin en vindt het een erg gezellige buurt om in te wonen, de feestjes zijn erg leuk en er worden leuke dingen georganiseerd!!!!
Edwin en ik zijn nu druk bezig met het verbouwen van het huis en proberen er voor te zorgen dat het boven een heel eind af is voor september, want zoals de meeste wel al weten komt er dan een klein Gagelkindje bij!
Als het huis van binnen af is willen we in de wei wat beestjes zetten, wij vinden diertjes allebei ontzettend leuk en ik vind het erg leuk om met dieren bezig te zijn, ook vind ik werken in de tuin een leuke bezigheid en onze spyke houd me ook goed bezig.
Dus er zijn toekomst plannen genoeg voor ons!
Ik ga de pen doorgeven aan
“de altijd lachende”Marie- Josè Kuijpers.