Erwin van Dooren

Wij geven de pen door..

Tot mijn verrassing zag ik mijn naam op de achterzijde van de Gagelaar bij het uit de brievenbus halen. Maar meteen de schrijfmachine erbij pakken om mijn verhaaltje te typen, want voor je het weet ligt de volgende editie van de Gagelaar al weer keurig in de bus. En inderdaad dat gebeurde dus ook… maar goed ik krijg bij deze een tweede kans.
Van mijn familie is al een aantal generaties in de Gagel geworteld, beter bekend als de “Van Dorrens van dun Uulweg” op de plek die ook wel wordt beschreven als “in den Drèj”. Na deze cryptische omschrijvingen nu maar even duidelijk maken om wie het gaat; Erwin van Dooren sinds een half jaar samen op de Uilweg 23 met Fred Jansen degene met wie ik in augustus van dit jaar ga trouwen! Zelf woon ik al ruim 4 jaar op deze plek, op hetzelfde moment als dat ik ook van baan veranderde. Sinds die tijd werk ik namelijk zelfstandig in mijn bedrijfje GENIUS dat gespecialiseerd is in airbags. Fred heeft sinds kort een Marc O’Polo kledingzaak aan de Burchtstraat in Nijmegen, waar iedereen op vertoon van deze Gagelaar een gratis kopje koffie kan komen drinken en natuurlijk ook wat rond mag kijken naar leuke vrije-tijds kleding.
Tot voor kort vonden mijn kantooractiviteiten grotendeels plaats aan de Uilweg maar momenteel verhuis ik met mijn werkzaamheden naar Het Riet in Cuijk. Omdat ik vaak thuis werkte kon ik in de buurt alles goed in de gaten houden maar ik weet eigenlijk nog steeds niet precies wat er allemaal gebeurd in de Gagel. Ons voornemen is dan ook om wat vaker deel te nemen aan de activiteiten die georganiseerd worden. Verder hebben we in onze vrije tijd de handen vol aan het bijhouden van alles om het huis waar we nog wel bepaalde plannen mee hebben in de toekomst. We hebben het er in ieder geval goed naar onze zin en hopen hier dan ook nog lang met plezier te wonen. Deze pen geef ik door aan een bewoonster in onze buurt die er ook nog niet zo lang woont, Kara uit de Reigerstraat.